Over mij …

Ik ben leerkracht Plastische Opvoeding in de eerste graad ASO, TSO en BSO. Ik geef les op een technische school met voornamelijk jongens. Op dit blog vind je (bijna alle) werkjes die ik met de leerlingen maak in de klas. (1TSO, 1BSO, 2BSO)

Advertenties

16 reacties op ‘Over mij …

 1. Heel mooie site!!! Ikzelf ben ook leerkracht Plastische Opvoeding (1ASO; 1,2,3 en 4BSO). Ik ga eens leren hoe je een eigen site moet aanmaken. Dan kan ik ook al mijn onderwerpen delen met iedereen.

  1. Dankejwel !Moeilijk is het niet om een blog te maken hoor, een beetje zoeken en proberen en dan lukt het wel.
   Klaswerkjes delen is inderdaad leuk. Er zit vaak veel talent tussen, het zou zonde zijn om dat niet te tonen aan anderen. Je kan er alleen maar inspiratie uit halen !

 2. Fantastische website! Ik bewonder de ideeën die je hebt, en de verrassende resultaten die jouw leerlingen boeken. Ik zou zonder problemen ook in je klasje eens een les willen volgen 😉 Bedankt voor het delen, en nog veel succes gewenst!

 3. Hele mooie, leuke, creatieve opdrachten, echt inspirerend!
  Proficiat! werkt zo stimulerend om zelf creatiever te zijn in lesopdrachten. Leuke stijl en combinaties die je maakt.

 4. Wauw. Je bent volgens mij een inspiratie voor alle po leerkrachten in Vlaanderen. Ergens vind ik het jammer dat we enkel kunnen nemen en niets terug geven. Zowel ik als heel veel andere collega’s gebruiken jouw lessen als opstapje naar meer en ik wil je bedanken dat je zoveel wilt delen. Misschien moet je er eens aan denken om een soort platform te maken waarop andere leerkrachten ook dingen kunnen posten want ik weet dat iemand zoals jij dit van de grond moet krijgen. Vaak hoor je leerkrachten zeggen dat ze niet graag dingen zomaar willen delen maar ik denk dat dit voor jou bij veel leerkrachten geen probleem mag zijn.. Groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s